Sæt en praktisk og moderne hattehylde op i din entre

En hattehylde er praktisk, hvis du ønsker mere plads i entréen. Herunder kan du læse mere om, hvordan du vælger den rigtige hattehylde, samt hvad du skal være opmærksom på, når du hænger den op.

En hattehylde er et praktisk element i entréen eller på soveværelset – og den egner sig ikke udelukkende til hatte. Med hattehylden har du mulighed for at få langt mere plads, ligesom du kan opbevare de ting, der skal være i nærheden, uden det ligger og roder.

Der findes masser af forskellige former for hattehylder, og du bør altid tage udgangspunkt i dit konkrete behov og din garderobe, før du vælger den, du vil købe. Du kan se en oversigt over forskellige hattehylder hos Heybolig.dk.

Hvilken hattehylde skal jeg vælge?

En hattehylde lyder langt mere gammeldags, end den faktisk er. Det er de færreste, der går med hat hver dag, men det overordnede formål med hattehylden er ikke udelukkende hatte. Du kan således sagtens bruge den til jakker, tørklæder, handsker, huer og lignende.

Hvis du anvender den i entréen, kan du også anvende den til at opbevare de sko, du ikke bruger hver dag. Du kan samtidig kombinere hattehylden med en bænk, hvor dine gæster har mulighed for at sidde og tage deres sko af og på.

Hattehylden har også en dekorativ funktion

Hattehylden er ikke udelukkende praktisk – den har også en dekorativ funktion, der kan være med til at give dimension til din indretning. Det er vigtigt, at du er klar over, hvilken stil du ønsker at have i hjemmet, før du vælger hattehylde.

Der findes masser af forskellige hattehylder, og det er derfor væsentligt, at du vælger den helt rigtige. Tag udgangspunkt i dit specifikke behov, når du vælger hattehylde. Du kan eksempelvis vælge en, hvor der både er hylde og knager på.

Det giver mulighed for at opbevare langt flere genstande på den, og hvis der er sparsomt med plads i garderoben, kan du med fordel vælge en hattehylde, som både har knager og hylde. På den måde kan du helt undgå at have en knagerække i entréen. Du kan også opsætte svævehylder i din entre, som enten kan bruges til opbevaring af huer, handsker og lignende eller til at stille pynteting på, sådan så din entre ikke bliver for tom.

Find den rigtige model i genbrugsen

Hvis du ønsker at spare lidt penge, når du skal investere i en hattehylde, kan du med fordel kigge i genbrugsen. Her har du samtidig mulighed for at gøre fund, som du måske ikke kan finde i de butikker, du ellers ville have købt din hattehylde i.