Indretning på budget med svævehylder

Der er mange måder at indrette på, også selvom at man er på et budget. Internettet er fyldt med inspiration og billigere alternativer. En svævehylde er f.eks. billig, praktisk og ser fantastisk ud i ethvert hjem. De er populære i mange hjem, fordi de giver opbevaringsplads til bøger, planter og samlerobjekter, uden at optage gulvplads. Ligeledes fås de i alle prisklasser, og kan nemt installeres derhjemme eller laves fra bunden af hvis man føler sig eventyrlysten!

Hvad er svævehylder, og hvordan fungerer de?

En svævehylde er en hylde, der er fastgjort til væggen og ser ud som om den svæver uden støtte. De er populære af mange årsager, hvoraf den ene er, at de kan opbevare bøger, planter eller samlerobjekter uden at optage gulvplads. De kan nemt og hurtigt installeres derhjemme, så man ikke behøver at få hjælp fra en håndværker.

En svævehylde er blevet en populær måde at indrette sit hjem, den giver et anderledes udtryk end de traditionelle hylder, og samtidig giver den opbevaring til ens pyntegenstande. En svævehylde er derfor en fantastisk måde at give sin væg liv uden at det er noget der ser for voldsomt ud.

Fordelene ved at bruge en svævehylde

Væghylder er ikke kun til pynt. Svævehylder er med til at få et rum til at se større ud, samtidig med at de skaber mere opbevaringsplads. Væghylder er også et praktisk sted at opbevare planter og pyntegenstande, som du gerne vil have lige ved hånden, men ikke i vejen.

Hvor skal jeg montere min svævende hylde?

Svævehylder skal installeres på en indvendig væg, som regel en væg uden vinduer eller inventar i nærheden af den. Et populært sted er i køkkenet, så du kan tilføje noget stil til din køkkenvæg uden at optage plads på køkkenbordet.

Du kan også montere en svævehylde over din sofa - Det er en god måde at indrette din stue på en lidt utraditionel måde. Der er mange der benytter sig af plakater eller malerier, når de skal hænge noget op over sofaen. Det vigtigste er dog, at den bliver hængt langt nok op til, at du ikke læner dig ind i den, når du læner dig tilbage. Hvis du ikke mener din sofa passer til en svævende hylde, så kan du evt. købe en ny! Køb din sofa på tilbud her, og spar penge, hvis det er den vej du går.

Hvordan monterer jeg mine svævehylder?

Det er nemt at installere svævehylder: Du skal blot skrue beslagene i, og så er du færdig! Den eneste vanskelige del er at sørge for, at du har målt korrekt, så hylden hænger jævnt på væggen. Du kan købe tilbehør til svævehylder, der gør dette arbejde lettere, eller prøve at bruge et vaterpas for at sikre, at hylden er lige.

Når du hænger den op, er det også vigtigt at måle afstanden fra gulvet, så den hænger i den højde du ønsker.