Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Få en moderne indretning af dit garderobesystem

Svævehylder er en fantastisk måde at skabe et let og åbent look i din garderobe, men det er langtfra den eneste måde. Åbne garderobesystemer fås i mange faconer og designs, men fælles for dem alle er, at de ikke kun er praktiske, men også beriger dit rum og din hverdag med både stil og inspiration. Ønsker du at give dit garderobesystem et moderne pift – med eller uden svævehylder? Så læs med i denne artikel om indretning af garderobesystemer.

Elementerne i et åbent garderobesystem

Et åbent garderobesystem består normalt af hylder, tøjstænger, kroge og skuffer. Disse kan købes enkeltvis eller samlet. Blandt de virksomheder, der har specialiseret sig i at skabe færdige garderobeløsninger, der stilmæssigt er helt oppe i tiden er danske RackBuddy. Virksomheden er særligt kendt for sine rustikke tøjstativer og garderobesystemer af vandrør, men udvalget byder også på meget andet godt. I deres sortiment finder du således flotte garderobesystemer i forskellige størrelser og farver, der let kan tilpasses til netop dit rum. 

Lad dig inspirere her på siden, hvor du kan se alle RackBuddy garderobesystemer.

En luftig stil med svævehylder

Svævehylder er kommet for at blive. Og særligt i et åbent garderobesystem kommer de lette hylder virkelig til deres ret. Svævehylder har den fordel, at de optager relativt lidt plads på væggen, men samtidig giver dig masser af opbevaringsplads – en kombination, der holder.

Om du så benytter pladsen til tøj, kurve, lamper eller fede accessories er helt op til dig.

Med sorte, hvide eller grå svævehylder er det let at skabe et minimalistisk og stilrent udtryk, og med de mange hylder i vores sortiment kan du let og hurtigt bestille de perfekte længder til netop dine vægge. Vores svævehylder tager sig flot ud i kombination med RackBuddys rustikke tøjstænger og stativer, og du kan virkelig give kreativiteten frie tøjler og kombinere de forskellige elementer, så de passer perfekt til dit unikke rum, din smag og dine visioner.

Sådan skaber du dit unikke garderobesystem

Skab et overblik over dit behov:

Du kan med fordel starte med at gennemgå din garderobe og finde ud af, hvad du skal have plads til i dit nye garderobesystem. Går du eksempelvis fra et stort klædeskab til et åbent garderobesystem, vil du nok finde tøj og accessories, der har ligget gemt i noget tid. Nogle ting vil være fede fund, andre vil du nok kunne skille dig af med. Dernæst kan du med fordel lave en liste og danne et overblik, så du ved, hvilke elementer der skal indgå i dit nye garderobesystem.

Få indkøbt de forskellige elementer:

Hvad har du behov for af hylder, tøjstænger, kroge og skuffer? Og hvor stort skal dit kommende garderobesystem være? Ved hjælp af din liste er det let at indkøbe de forskellige elementer og skabe plads til alt dit tøj og dine accessories. Du kan også med fordel overveje at skabe plads til lamper, planter og andre pyntegenstande, da det beriger udtrykket. 

Fra ide til færdigt garderobesystem:

Når du har fået bestil de forskellige elementer, er det på tide at omsætte ide til handling og få monteret din unikke garderobe. Synes du imidlertid, at det virker uoverskueligt at skulle håndtere tommestok, vaterpas og boremaskine? Så kan du altid overveje, om ikke du i stedet skulle investere i et af RackBuddys mange gennemtænkte garderobesystemer.